Ervaart u oogproblemen zoals Retinitis Pigmentosaglaucoommacula degeneratiediabetische retinopathieuveïtisdroge of natte ogenbijziendheid, verstopte of geïrriteerde traanbuis of computerogen? Bij Helios-AcuVision werken we samen met u aan de kern van uw oogaandoeningen. Met bewezen Oosterse geneeskunde en alternatieve  therapieën pakken we uw medische klachten aan op fysiek, mentaal en energetisch niveau. Dit doen we op holistische en integratieve wijze, waardoor onze behandelingen een absolute aanvulling zijn op uw reguliere medische zorg.

Acupunctuur is zeer effectief bij de behandeling van verschillende oogaandoeningen. Als eerste centrum voor oog-acupunctuur in Nederland bieden wij een uniek en individueel behandelplan, waarbij we state of the art apparatuur en de nieuwste innovaties op het gebied van laseracupunctuur inzetten om uw klachten te verhelpen.

Voor diegenen die dit soort acupunctuur voor de ogen niet weten, is het belangrijk om te specificeren dat de naalden in andere delen van het lichaam worden gefixeerd (ver van de ogen!).

icon-decor-1

Laser/Licht

De laser is de afgelopen decennia bezig aan een opmars in zowel de reguliere als de acupunctuur geneeswijze. Onderzoek van de laatste 20 jaar heeft aangetoond dat laag vermogen laserlicht een positief effect heeft op weefsels.

icon-decor-2

Acupunctuur zonder naalden

Ben jij bang voor naalden of wil jij om andere redenen niet geprikt worden met naalden? Dan kun je bij ons nog steeds acupunctuur ondergaan. Er bestaan namelijk vele varianten van acupunctuur zonder naalden

icon-decor-3

Elektro acupunctuur als preventie

Met moderne meetapparatuur wordt tijdens het consult het gehele lichaam systematisch doorgemeten, inclusief alle organen, de energie en de weerstand.

Onze behandelmethoden hebben een enorme waarde en wij helpen vele mensen het zicht te herstellen en het gezichtsvermogen op lange termijn te behouden.

Micro Acupuncture 48™ is een procedure waarbij 48 nieuw ontdekte acupunctuurpunten betrokken zijn die zich alleen in de handen en voeten bevinden en die niet geassocieerd zijn met enig ander acupunctuursysteem. Het MA48-systeem is momenteel de gouden standaard in oogacupunctuur en is een krachtige vorm van acupunctuur die wordt gebruikt om mensen met maculaire degeneratie, retinitis pigmentosa, glaucoom, drussen syndroom, uveitis en tal van andere oogaandoeningen te helpen.

Chinese medische oogheelkunde kan geweldige behandelingsresultaten opleveren voor veel van de degeneratieve oogaandoeningen die tot blindheid leiden!

Oogaandoening? Laat u helpen! Heeft u een oogaandoening en wilt u af van klachten? Wilt u beter kunnen zien? Geen pijn meer? Geen irritaties aan uw ogen? Neem dan contact met ons op. Wij kijken graag samen met u naar de best mogelijke behandeling om uw klachten te verhelpen.

Helios-Vrouwengeneeskunde is centraal gevestigd op twee locaties in Maartensdijk (De Bilt) en Boomstede 638 in Maarssen. Binnen het domein van de acupunctuur zijn er verschillende specialisaties zoals AcuVision oogbehandelingen, Klassieke acupunctuur, meridiaan therapie , natuurgeneeskunde en (voet)reflex, vrouwengeneeskunde,  en professionele manuele-energetische behandelingen.

nl_NLDutch