Wij werken op twee verschillende locaties, praktijk Helios-Medica in Maarsen en Centrum Helios-Medica in Maartensdijk.

Adres
Tolakkerweg 217,
3738 JM, Maartensdijk
Telefoon
Tel: 0346554084
Mob: 0626960317
Openingstijden
woensdag & vrijdag 08-17:00
zaterdag 09:00-14:00

Vind ons op de kaart, of start gelijk een routebeschrijving!

Bel of stuur een e-mail voor een afspraak of gratis  kennismakingsgesprek of als u vragen heeft. We staan je graag persoonlijk te woord.

Als we met een behandeling bezig zijn bellen we je zo snel mogelijk terug.

 

Ben je verhinderd? Bel ons dan minimaal 24 uur voor de afspraak, dan brengen wij de gereserveerde tijd niet in rekening. Je kunt ook altijd een voicemail bericht achterlaten.

Uw informatie wordt vertrouwelijk behandeld. De in dit formulier verstrekte informatie wordt uitsluitend gebruikt zodat we met u kunnen corresponderen over uw verzoek. We zullen uw informatie nooit met anderen delen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Boek direct een behandeling naar keuze

De personen die naar Helios-Vrouwengeneeskunst komen, zijn niet onze klanten, maar onze gasten. We leven en houden van ons werk en van wat we doen, dat zich richt op de persoon en zijn / haar behoeften. Als ervaren natuurgeneeskundigen staan wij voor moderne alternatieve geneeskunde en innovatieve methoden die worden geleid door de nieuwste wetenschappelijke bevindingen.

Boek Online

Lid van: NVA/KAB/TCZ/CAT

 KVK-INSCHRIJFNUMMER: 85512516

Helios-Vrouwengeneeskunde is centraal gevestigd op twee locaties in Maartensdijk (De Bilt) en Boomstede 638 in Maarssen. Binnen het domein van de acupunctuur zijn er verschillende specialisaties zoals AcuVision oogbehandelingen, Klassieke acupunctuur, Shiatsu therapie , natuurgeneeskunde, vrouwengeneeskunde en professionele manuele-energetische behandelingen.

nl_NLDutch