Verbeter uw algehele gezondheid

Acupunctuur Electro Therapie

Elektro-Acupunctuur volgens Voll (EAV) is een onderzoeksmethode ter ondersteuning van het vinden van de precieze oorzaak van klachten. Op energetisch niveau (het niveau van trillingen, frequenties e.d.) wordt gemeten welke oorzaken verantwoordelijk zijn geweest voor het ziek worden.

Met moderne meetapparatuur wordt tijdens het consult het gehele lichaam systematisch doorgemeten, inclusief alle organen, de energie en de weerstand. Voor dat onderzoek houd je een elektrode vast waardoor een zeer lage stroom wordt aangevoerd. Met een puntelektrode wordt vervolgens de elektrische weerstand gemeten van acupunctuurpunten op handen en voeten. Afwijkingen van de standaardwaarden geven zo een helder beeld van jou op dat moment. Het doormeten is pijnloos, want er wordt hierbij geen gebruik gemaakt van naalden.

icon-decor-1

Shockwave therapie

Snel van uw spier-, pees- of slijmbeursontsteking af met shockwave therapie! Deze innovatieve behandelmethode heeft zich door de jaren heen bewezen als meest effectief.

icon-decor-2

Electro therapie

Percutane electrolyse therapie (zoals PNE, EPTE en EPI) is een licht-invasieve behandelmethode dat ingezet wordt voor korte en langdurige klachten aan pezen, spieren en gewrichten.

icon-decor-3

Magnetische stimulatie

Bij repetitieve Transcraniële Magnetische Stimulatie (rTMS) dienen we een reeks korte magnetische pulsen toe door uw schedel heen, gericht op bepaalde delen van uw hersenen

Een aantal aantrekkelijke nieuwe behandelingen maken gebruik van magnetische krachten

Elektronische acupunctuur als preventieve methode

  • Vermident zwellingen.
  • Helpt bij postoperatief herstel.
  • Verminder sommige symptomen van artrose.
  • Magnetische therapie is goed voor het algemeen welzijn.
  • Mogelijk symptomen van pijn verlichten.
  • Verbeter de bloedtoevoer naar lichaamsweefsels.
Magnetische therapie is een wetenschap die gericht is op het handhaven van het juiste elektromagnetische veld van het lichaam om welzijn te bevorderen. In de 14e eeuw postuleerde een alchemist genaamd Paracelsus dat, omdat magneten ijzer konden aantrekken, ze mogelijk ook ziekten konden aantrekken en uit het lichaam konden trekken.
Wat is magneettherapie en wat zijn de voordelen?
Wat voor soort gevallen kan magnetische therapie behandelen?
Is het een veilige behandeling?
Wanneer pas je deze therapie toe?
Welke hulpmiddelen worden gebruikt om bij deze behandeling met het lichaam om te gaan?
nl_NLDutch