Het reguleren van de vitale energie!

ACUPUNCTUUR

Energetische acupunctuur, reguleert de vitale energie “Qi” van ons organisme, weerkaatst op verschillende punten van onze lichaamsanatomie, en voert verschillende acties uit van voeden, regulatie en sedatie op onze energie, waarbij we erin slagen om zowel de energetische veranderingen veroorzaakt door overmaat, stagnatie of insufficiëntie van deze vitale energie, in zijn circulatie en doorgang door verschillende delen van onze organen en ingewanden, door de verschillende kanalen, ook wel meridianen van acupunctuur genoemd, en die in veel gevallen blokkades veroorzaken die de vrije stroom van energie belemmeren. Met deze therapie is het mogelijk om de energie te harmoniseren, om een goede circulatie te verkrijgen, aangezien het door de organen en ingewanden gaat.

Wegens Westers onderzoek is de genezende werking van acupunctuur bewezen. Ook is Acupunctuur een techniek waarbij dunne naalden op nauwkeurig omschreven punten worden ingebracht. Daardoor vindt een prikkeling plaats op die lichaamspunten. Kortom hersteld de acupuncturist zo een evenwichtsverstoring in het lichaam die ziekte tot gevolg heeft. Zo staat tijdens onze acupunctuurbehandeling immers niet de ziekte, maar de genezing centraal. Net als acupunctuur kan ook pijnloze acupunctuur, elektro-acupunctuur en laser acupunctuur inclusief adviezen echter ook deel uitmaken van de behandeling. Ter verduidelijking werken wij uitsluitend met steriele wegwerpnaalden. In het geval van extra ondersteuning van je genezingsproces kan een middel als coaching als extra instrument worden ingezet in combinatie met de acupunctuurbehandeling.

icon-decor-1

Klassieke Acupunctuur

Acupunctuur is een zeer zachte behandelingsstijl die zich richt op de juiste acupunctuurpunten en milde stimulatie om de natuurlijke genezende kracht van het lichaam te beïnvloeden. Onze acupunctuurdiensten manipuleren de qi in uw lichaam om u gezonder en sterker te laten voelen.

icon-decor-2

Shiatsu Therapie

Dit is een geweldige therapie die vele functies van het lichaam stimuleert, waaronder spierfunctie, bloedsomloop en spijsvertering door acupunctuur punten te gebruiken met massage en zachte strek technieken. Shiatsu heeft effecten als therapie en als ontspanning tegelijk.

icon-decor-3

Leefstijl ondersteuning

Ongezonde leefgewoonten kunnen bijdragen aan een groot aantal verschillende gezondheidsproblemen. Door slechte voedings- en levensstijlgewoonten te identificeren en te corrigeren, kan een volledig herstel worden bereikt – leidend tot hernieuwde energie, vitaliteit en kracht.

Redenen voor u om langs te komen kunnen zijn:

De WHO is van mening dat traditionele geneeskunde (TCM) belangrijk is en veelal wordt onderschat. Ze heeft daar een duidelijk standpunt over ingenomen. Het succes van een goede primaire gezondheidszorg wordt gedreven door de toepassing van zowel wetenschappelijke als traditionele kennis en de toegang tot effectieve en betaalbare geneeskunde, waaronder traditionele geneeskunde.

What does it feel like ?
Is it safe ?
How many treatments would I need ?
Does acupuncture have any side effects?
Are the needles safe?
Wij staan voor een holistische lichaam therapeutische ondersteuning in uw individuele levenssituatie. Soms is een Shiatsu behandeling de eerste keuze, of kunnen Acupunctuur en elementen uit de TCG je lichaam gemakkelijk begeleiden naar ontspanning. Of heb je een combinatie van alle drie nodig? Laten we het samen ontdekken.
nl_NLDutch