Acupunctuur blijft open

Draag een mondkapje bij uw bezoek en zeg uw afspraak af als u klachten hebt die kunnen wijzen op COVID-19. Neem bij twijfel contact op met ons. Uiteraard werkt uw acupuncturist veilig, rekening houdend met alle voorzorgsmaatregelen om infecties te voorkomen. Onze procedure voor een gezonde en schone werkomgeving is verwerkt in ons protocol voor COVID-19.

Onze zorg is voor u. Samen zorgen we ervoor dat u goed kunt werken aan uw gezondheid en weer energiek en pijnvrij in het leven staat.

Protocol COVID-19/Coronavirus

Heeft u binnenkort een afspraak bij ons? Dan willen wij u ter voorbereiding vragen het onderstaande goed door te nemen. Om besmetting binnen onze praktijk zoveel mogelijk te beperken hanteren wij de volgende regels:

Wij kunnen u niet behandelen als er sprake is van één van de volgende situaties:

– U heeft één of meerdere van de volgende – ook milde – symptomen: neusverkoudheid of hoesten of benauwdheid of koorts (vanaf 38°C)

– U heeft de afgelopen 24 uur klachten (COVID-19 symptomen) gehad

– U heeft huisgenoten/gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten

– Er is bij uzelf of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen COVID-19

vastgesteld

Kom in dit geval niet naar de praktijk maar neem telefonisch contact met ons op. Verzet uw afspraak ook bij twijfel.

Vanaf 6 november 2021 is het verplicht om een mondkapje te dragen bij uw bezoek. De 1,5 meter afstand houden geldt nog steeds. De behandelaars zullen i.v.m. het vele en nauwe contact wel een mondkapje dragen.

nl_NLDutch