Uw gezondheid is onze prioriteit

De personen die naar Helios-Medica komen, zijn niet onze klanten, maar onze gasten. We leven en houden van ons werk en van wat we doen, dat zich richt op de persoon en zijn / haar behoeften. Als ervaren natuurgeneeskundigen staan wij voor moderne alternatieve geneeskunde en innovatieve methoden die worden geleid door de nieuwste wetenschappelijke bevindingen.

Afspraak maken
Bekijk hoe we werken

Onze procedures

icon-img-1

POLSDIAGNOSTIEK

Via de Pols diagnose kunnen wij: allergieën en overgevoeligheden vaststellen en tevens tekorten aan vitaminen en mineralen opsporen.

custom-offer-decor

ENERGETISCH

Problemen worden middels energetische therapieën aangepakt op alle 3 niveaus.

icon-img-6

THERAPIE

Oor acupunctuur heeft dezelfde therapeutische principes als acupunctuur, maar richt zich alleen op het oor en op de atriale cartografie.

icon-img-5

DETOX

Behandeling bestaat uit 3 stappen: diagnose (vaststellen primaire allergeen), energetische medicatie, supplementen en/of vitaminen, vaststellen dieet

Wat wij bieden?

Onze diensten

Cupping Therapie

Cupping Therapie is een behandelwijze die zijn traditie vindt in de Oosterse geneeswijze en al duizenden jaren oud is. De techniek, waarbij siliconen cups vacuüm op de huid worden geplaatst, wordt gebruikt om ‘stagnatie’ te verlichten. Cupping heeft een sterke invloed op de huid, de spieren, de bloedsomloop en op het zenuwstelsel. Na een Cupping behandeling voelt men zich mentaal en fysiek een stuk beter!

21 Dagen Metabolische Reiniging

De behandeling bestaat uit 3 stappen: diagnose (vaststellen primaire allergeen), energetische medicatie, supplementen en/of vitaminen, vaststellen dieet

nl_NLDutch