Zwangerschap Acupunctuur

Als je zwanger bent, verandert er veel in je lichaam. Je hele interne huishouding moet immers voor twee personen worden ingericht. Sommige vrouwen kunnen daardoor lichamelijk of geestelijk uit hun evenwicht raken. Dit leidt dan tot de bekende zwangerschapskwaaltjes zoals misselijkheid, vermoeidheid, lage rugklachten, etcetera. In het algemeen worden deze klachten geaccepteerd onder het mom van ‘het hoort er nu eenmaal bij’. Maar ze kunnen ook zo extreem zijn dat je er echt last van hebt. In sommige gevallen kun je zelfs nauwelijks meer normaal functioneren. Dan is het zaak om daar iets aan te doen. Veel medicijnen mogen tijdens de zwangerschap echter niet gebruikt worden. Of misschien bent u net als veel andere zwangere vrouwen wel terughoudend met medicijngebruik? Acupunctuur is dan een prima alternatief.

Wanneer ga ik met mijn klachten naar de acupuncturist?
Met acupunctuur kunnen de zwangerschapsklachten op een natuurlijke manier behandeld worden, zonder het kind in gevaar te brengen. Bovendien is een behandeling met acupunctuur er juist primair op gericht om het lichaam weer in balans te brengen.

Dreigende miskraam of een verleden met miskraam
We begeleiden vrouwen om zwanger te raken en zwanger te blijven. We doen dit meestal tot aan week 12 om een miskraam te voorkomen. Dit vaak in combinatie met kruiden.

,

Project Details

  • Vangelica :
  • :
  • :
  • :
nl_NLDutch